Navodila za uporabo

Tukaj najdete navodila za uporabo za starejše ogrevalne naprave iz prodajnega programa JUNKERS in BOSCH ter seveda tudi za aktualne aparate iz prodajnega programa BOSCH. Vsa navodila si lahko prosto prenesete na vaš računalnik in jih tudi natisnete za vašo uporabo.
V kolikor ne najdete ustreznih navodil za vašo napravo, nam pišite ali pa nas pokličite, potrudili se bomo in vam poiskali ustrezno dokumentacijo.

navodila JUNKERS

navodila JUNKERS

Kljub temu, da proizvodi pod blagovno znamko Junkers niso več v prodaji, skrbimo za tehnično podporo obstoječim uporabnikom ogrevalne tehnike Junkers. Na nas se lahko obrnete tako v zvezi s servisom vaše napreve, kot z tehničnimi vprašanji povezanimi z vašo Junkers napravo. Na zalogi imamo tudi vse originalne rezervne dele za celoten Junkers program.
V kolikor ste založili svoj izvod navodil za uporabo, lahko na teh straneh poiščete svoj izvod za vašo napravo in ga tudi snamete za vašo uporabo :

navodila BOSCH

navodila BOSCH

Podjetje Bosch Thermotechnik GmbH je vodilni evropski proizvajalec energetsko varčnih izdelkov za ogrevanje in pripravo tople vode. Nudimo servisno in tehnično podporo tako monterjem, serviserjem kot tudi končnim uporabnikom ogrevalnih naprav blagovne znamke Bosch. Na voljo smo vam tako za vsa vaša tehnična vprašanja, kot tudi glede servisa vaše naprave. Pomagali vam bomo poiskati vam najprimernejšo rešitev.
Za začetek pa si lahko spodaj poiščete tudi uporabniška navodila za vaš aparat:

navodila

Navodila za JUNKERS toplotno tehniko

Tukaj najdete uporabniška navodila za ogrevalne naprave iz prodajnega programa Junkers. Vsa navodila si lahko prosto prenesete na vaš računalnik in jih tudi natisnete za vašo uporabo.navodila

Navodila za BOSCH toplotno tehniko

Tukaj najdete uporabniška navodila za ogrevalne naprave iz prodajnega programa Bosch. Vsa navodila si lahko prosto prenesete na vaš računalnik in jih tudi natisnete za vašo uporabo.navodila